Jelen – jövő

 

Jelenleg alma, sárgarépa, cékla és sütőtök feldolgozását tudjuk vállalni.

Folyamat:

Az átválogatott gyümölcs vagy zöldség mosásával kezdődik, majd az aprítás-darálás után egy szalagos présbe kerül, melyből a kinyert lé egy 0,25mm-es csőszűrőn keresztül eljut a pasztőröző berendezéshez. A 80 C°-os hőkezelést követően a lé egy töltőgép segítségével kerül a Bag in box tasakba.

Bár, a jelenlegi töltőgépünk nem csak Bag-in-box ( 3l, 5l, 10l, 20l ) tasakok töltésére képes, hanem palackozni is (0,2l-2l) tud, mégis a költséghatékonyság jegyében tervezzük csomagolási technológiánk kibővítését, a már most is –igaz szűk körben – felmerülő igények kielégítése céljából egy flow-pack (párnatasakos )vagy egy doy-pack (talpas tasakos) csomagológép beszerzésével, mely lehetővé teszi, hogy a Bag-in-box előnyeit kisebb kiszerelésben (2dl-es, 3dl-es, 0,5l-es) is biztosítani tudjuk a megrendelőknek.

Partnereink